#roadtrip


Hello again,

Și iată-mă povestind din nou despre o excursie de toamnă...

Știi senzația aceea că vrei să scapi de cotidian?
Că te-ai săturat de oraș? Da? O știi? Și ce faci atunci?

Mergi să te saturi de alt oraș...

Noi am ales minunatul Cluj. Sinceră să fiu, de fiecare dată când ajung în acest oraș mă uimesc în special serviciile. Mă simt răsfățată de-a dreptul! Best coffee EVER!

Însă până să ajung acolo, am avut cea mai, acum nostimă, experiență din viața mea.
Cum am mai povestit, tind să exagerez cu bagajele...în special când vine vorba de copil, astfel am reușit pentru 2 zile sa umplu un ditamai geamantanul. Toate bune și frumoase, ducem bagajele la mașină și off we go...

Undeva la 40 km de oraș my significant other se uită însă la mine și îmi spune: nu cred că am băgat bagajul în portbagaj... silence...


În următoarele minute, până am găsit un loc adecvat opririi am simțit că înnebunesc, speram totuși că nu ne aducem aminte din cauza oboselii.

În timp ce deschideam portbagajul, am îmbătrânit 10 ani, și țac pac s-a deschis 😵 , iar bagajul NU era acolo!

Evident că ne-am întors în parcare, dar hmmm...nici urma de bagaj, până la urmă a trecut aprox. 1 oră.

Partea bună este ca finally am învățat sa mă limitez la bagaje...nu de alta dar, jumătate de casă probabil era deja la vânzare la second hand. Astfel, in 5 minute am făcut bagajul, încercând să uit că cineva ne violează intimitatea (zic doar panties).

Off we go part 2...acum chiar am ajuns în Cluj, și ne-am simțit foarte bine, cu excepția faptului că ne lipsea jumătate de dulap, dar cel puțin ne-am, adică m-am ales cu o sesiune de shopping😁🛍💄.

Partea bună este că cel puțin acum fac bagajele guerrilla style.

Note to myself: verifică portbagajul!

XOXO
O



Comentarii

Postări populare